mynewspapers.net

Hur man gör en ljuskrona kedja

Hur man gör en ljuskrona kedja


Att göra en ljuskrona kedja är inte riktigt samma sak som att bygga en kedja för någon annan typ av taklampa, mest för att kristallkronor är ofta långt tyngre än andra takmonterad armaturer. När du köper en kedja för din ljuskrona, alltid köpa typ av kedja fått för vikten av din ljuskrona; kom också ihåg att matcha metallen i din kedja till metall av din ljuskrona. Att göra ljuskrona kedja i huvudsak kräver att man kan justera längden på lämplig styrka kedjan så att den rymmer din kristallkrona 30 inches från bordets yta. Denna längd skapar tillräcklig drama att lämna tillräckligt med utrymme för samtal och en stor central.

Instruktioner

• Mått från ytan på din matbordet till taket. Subtrahera 30 inches från denna mätning, och Anteckna numret.

• Hålla upp ljuskronan. Mät från den översta punkten till den nedersta punkten av fixtur, se till att hålla måttband rak. Subtrahera detta nummer från det nummer du tidigare noterat; Detta är den idealisk för en ljuskrona kedja.

• Mäta upp kedjan som uppfyller den slutliga beräkningen. Vid denna punkt, Använd tång nål näsa att öppna en kedjelänk genom vridning på länken i sidled och ta bort längden på kedjan.

• Öppna länken i andra änden så att båda ändarna av längden på kedjan har öppna länkar.

• Bifoga en öppen länk till ögat överst i ljuskronan. Nära länken. Trä ljuskrona tråd genom länkar, gå igenom varje andra länken. Anbringa återstående öppna länken till ögat av den ljuskrona kapellet för att slutföra byggandet.