mynewspapers.net

Hur man gör en ljus belysning ceremoni för en Sweet Sixteen

Hur man gör en ljus belysning ceremoni för en Sweet Sixteen


En ljus-belysning ceremoni för en flicka söt 16 födelsedag är en coming-of-ålder tradition. Ceremonin spotlights tonåring och ger henne en möjlighet att visa uppskattning och uppmärksamhet för de som är viktiga för henne. Detta är en gammal tradition som samlar familj och vänner. Det görs vanligtvis före servering födelsedag kaka.

Instruktioner

• Köp eller baka tårta. Se till att den är tillräckligt stor för att bekvämt hålla minst 16 brinnande ljus.

• Placera 16-17 ljus på tårtan. Ljusen representera 16 människor eller grupper av människor som är viktiga för flickan fira sin 16: e födelsedag. Ljuslågan 17 är valfri och representerar lycka.

• Sweet 16 födelsedag flickan lyser var och en av ljusen på tårtan. Ett annat alternativ är att ha den eller de personer som hedras i ceremoni ljus deras ljus.

• Tända ljus i följande ordning: den första är för föräldrarna. Andra är för syskon eller, om inga syskon, mor-och farföräldrar. Tredje genom sjätte ljus är för resterande familjemedlemmar. Sjunde genom 14 ljus är för valda vänner. Den 15: e är en bästa vän eller vänner. Den 16: e är för en kille. Detta kan vara en pojkvän eller en kille bästis. Den 17: e, är om du en inspirerande ljus.

• Som varje ljus lyser, födelsedag flickan presenterar ett kort tal, skämt eller dikt om den person eller grupp av personer som särskilt ljuset betyder. Detta bör hållas kort för att se till att var och en av ljusen är upplyst under hela ceremonin. Ett annat alternativ är att skriva ett kort brev till honoree, som delas ut när lämpliga ljuset tänds. Brevet kan eller inte kan läsas upp högt.

• Sjunger "Happy Birthday" eller en annan festligare sång före servering kakan.