mynewspapers.net

Hur man gör en liten modell hus

Hur man gör en liten modell hus


Modellbygge är ett roligt och spännande hobby som kan visa hur saker fungerar tillsammans. För att visualisera hem förbättringar, din dröm hem eller bara för skojs skull, kan du skapa en replik av ett hus att skala. Det material som du kan använda för att bygga detta hus är oändliga; men fungerar vissa bättre än andra. Innan bygga ditt modell hem, måste du veta vad du vill göra med det. När du är klar. Om det är en leksak, skulle du behöva starkare byggmaterial och klister. Om du ska visa upp den, kan du göra modellen från kartong eller foam kärna.

Instruktioner

• Göra kopior av ritningar i den omfattning som du har valt för din modell.

• Måla eller dekorera ritningarna som du vill, att matcha en befintlig byggnad eller göra din drömhem. Ange att dessa undan torka. När torr, koppla dem till skum med lim. Låt limmet torka ordentligt. Skära runt kanterna på ritningar med en hobby kniv. Skär ut fönster också, lämnar kryssade uncut om du önskar. Färg eller måla taket och klistra in den till skum. Limma ihop taket bitarna.

• Skär planritningen ut och montera med lim till en bit av skum som kommer att tjäna som bas. Väntan på limmet torka, ta andra bitar som du skär och använda stiften temporally, att hålla dem på plats. Check passformen varje vägg till nästa, och att varje vägg matchar planritningen. Kontrollera att taket är nivå och rätt storlek.

• Ta bort stiften och putsa väggar, om det behövs. Låg väggarna med windows så baksidan av foam kärna är vänd uppåt, (den inredda sidan är nere) och mäta Fönstren. Du kan även lägga bort plasthöljet över Fönstren och rita linjer för att klippa dem ut. Se till att de är något större än fönsterkarmen. Detta ger dig någonstans för att säkra limmet. Skär windows och sedan klistra in dem en i taget, så att limmet torka.

• Lägga en smal remsa av lim längs planritningen, sedan ställa in den första väggen. Använda stiften igen för att hålla panelen i position medan limmet torkar. Fortsätt att lägga till väggar och att säkra dem med stift förrän du har gjort det hela vägen runt huset. Upphäva modellen och låt torka helt.