mynewspapers.net

Hur man gör en liten flicka klänning ur ett örngott mönsterUnder sommaren kan du se små flickor med stora grosgrain band på sina axlar i roliga, ljusa, tryckta klänningar kallas örngott klänningar. Här följer anvisningar om hur man gör en liten flicka klänning ur ett örngott.

Instruktioner

• Mät önskad längd på klänningen från den öppna änden av örngott. Klipp av den extra längden. (Du bör skära av portion av de örngott som är sydd stängd.) Om du vet vem klänningen är för, Mät den lilla flickan från hennes axel till knä eller midcalf (var du vill fållen träffa) för att bestämma längden. Om du inte vet vem klänningen är för, klänningar sortiment i storlek från 14 1/4 inches lång för en 6-månaders till 20 1/4 tum för barn i storlek 4T.

• Vik örngott vertikalt på mitten. Åtgärd 2 inches i från slutet av tyget där du gjort första snitt och 3 inches ner längs sidan av tyget som är fållade. Du kommer att göra ett "J" formad skära förbinder dessa två punkter. Denna minskning är att skapa identiska ärmhålen. Hem i ärmhålen.

• Hem toppen (sidan där du skära ärmhålen). Vik örngott främre och bakre paneler över en fjärdedel-tums och sedan över igen fem-åttor av en tum att bilda ett hölje, och sedan sy detta stängd.

• Gänga 1 gården av en samordnande band genom höljet i frontpanelen och 1 gården genom baksidan av klänningen. Knyt band på varje sida över axlarna av klänningen.