mynewspapers.net

Hur man gör en lätt picknick bänk

Hur man gör en lätt picknick bänk


En picknick bänk är en underbar plats för familj och vänner att samlas i naturen. Picknick bänkar är en av de enklaste formerna av möbler, som består av bara ett stort bord med två anslutna bänkar. Eftersom picknickbord är avsedda att användas utomhus, är trä sällan färdig som du ser i inomhus möbler, vilket innebär att vem som helst med tillgång till dimensionell virke och några verktyg kan göra en.

Instruktioner

• Ange din geringssåg till vänster på 22,5 grader. Placera en 2-av-4-tums platta på sågen och göra två nedskärningar 303/4 inches isär. När du gör denna nedskärning, mäta längs delen av styrelsen närmast staketet så att gerade styrelsen mäter 32 1/4 inches från punkt till punkt när du skär den. Flytta sågen till höger på 22,5 grader och skär en andra styrelse med identiska mått.

• Placera en tredje ombord på sågen och skär i rätt ände med såg fortfarande på 22,5 grader till höger. Flytta sågen 22,5 grader åt vänster och skär den andra änden av denna styrelse 29 inches bort från det första snittet. Slutligen anges sågen till 0 grader och skär en bräda så att det är 56 inches lång.

• Plats de första två styrelser du klippa på bordet eller marken framför dig. Placera brädorna så att de pekar mot varandra, som den nedre delen av ett "a" Placera tredje styrelsen över bortre ändarna på två första och justera mellanrummet mellan två första brädorna så att ändarna av tredje styrelsen justeras med yttersidan kantar av de första två styrelserna. Slutligen, placera den förra styrelsen, en med platt slutar, halvvägs mellan botten och toppen av första två styrelser. Placera denna sista styrelse så att det är perfekt centrerad över strukturera. Placera klämmor på alla fyra korsningar att hålla denna A-frame på plats.

• Borra fem-sextondelar-tums hål genom mitten av varje trä skärningspunkt. Skjut vagnsbultar genom hålen och säkra dem med din skiftnyckel. Ta bort klämmorna när du är klar.

• Upprepa hela processen att skapa en andra A-frame, precis som först.

• Position två "A" ramar så att de 56 inches isär och stötta dem så de står. Placera två 72-tum lång 2-av-4-tums brädor på varje sida av A-frame, med styrelserna vilar på arga balkar som sticker ut ur A-frame. Centrera brädorna så att minst 8 inches hänger över varje monterade på ställningar och utrymme varje uppsättning sönder av omkring en tum.

• Kör två 4-tums träskruvar genom varje ände av 2-av-4s och in i tvärbalken. Var noga med att köra huvudet på skruven precis under ansiktet av trä.

• Skär fyra 1-av-8-tums skivor till 72 inches i längd. Centrerar styrelser över A-frame och köra två 2 1/2-tums träskruvar genom varje ände av varje bräda och in i A-frame.

• Skär en annan bit av 2-gånger-4 är lika med bredden på tabellen topp. Klämma det på plats under bordet, direkt i centrum, och skruva ned genom toppen av tabellen och i centrum stag med 2 1/2-tums träskruvar. Använd fyra skruvar säkra det, sedan släppa klämmorna och vänds i tabellen.

• Skär två 2-av-4, varje 7 inches lång. Placera dessa under sittplatser på bordet, på den exakta mittpunkt. Använd fyra 21/2-inch träskruvar för att säkra dessa bitar.

• Ange din geringssåg till 28 grader till vänster. Skär en bit av 2-gånger-4 så det finns 29 1/4 inches mellan din nedskärningar. Sedan använda sågen ta bort halv tum från punkterna i båda ändar av styrelsen. Rotera sågen 28 grader till höger och upprepa processen för en annan ombord.

• Placera dessa två brädor mellan centrum stag på bordet och den stora monterade på ställningar på A-frames. Varje styrelse kommer att endast passa på ena sidan av den centrala stag. Borra 21/2-inch träskruvar genom varje ände av dessa hängslen att säkra dem till resten av tabellen. Du kommer att behöva köra skruvarna i en vinkel så att de går hela vägen genom stag och i den intilliggande bit. Vänds i tabellen när du är klar.