mynewspapers.net

Hur man gör en läkare stil handväska

Hur man gör en läkare stil handväska


Vissa kvinnor ändra sina handväskor så ofta som de ändrar sina strumpor. Att ha nya handväska alternativ välkomnas av de flesta kvinnor, och att göra din egen kan du lägga till unika inslag i din handväska. Att göra din egen läkare-stil handväska kan du också skapa billiga plånböcker för vänner eller familjemedlemmar som gåvor.

Instruktioner

Hur man gör en läkare-stil handväska

• Bestäm hur stor du vill din läkare-stil handväska att vara. Det bör vara tillräckligt rymlig för att passa din essentials, som mobiltelefon, liten mängd smink och allt annat du bär på en daglig basis. En bra storlek att starta är 10 6 inches. Minns du vill botten av påsen vara större att skapa läkare-stil handväska proportioner.

• Skapa dina mönster till väskan. Med ett måttband, skapa ett mönster till väskan. Mäter 10 inches över och dra en linje. Att dra en regnbåge i förhållande till 6-tums föreslagna mätning. Efter detta har du en halvcirkel mönster som kommer att fungera som din mönster för kroppen av påsen.

• Överföra mönstret till din önskat tyg. Detta är själva väskan kommer att byggas av tyget. Skapa två av dessa, som kommer att tjäna som framsidan och baksidan av påsen.

• Sy ihop två bitar av tyg. Använda en symaskin för att få exakta, slitstarka sömmar i hela kroppen av påsen. Tänk att bara sy botten och endast en del av vägen upp på vardera sidan av väskan, lämnar toppen helt öppen.

• Sy dragkedjan till toppen av påsen. Öppnandet av påsen är där dragkedjan kommer att vara. Sy dragkedjan med en symaskin som väl vara säker på att det är säkert och inte kommer ångra ur påsen med regelbunden användning.

• Skapa och sy handtagen på påsen. Nu när basen av påsen är gjort, skapa din handtag med din bästa materialet. Skär remsor av tyg ca 5 till 7 inches lång. Vik på mitten och sy. Gäller antingen änden av remsan i väskan och sy på plats.

• Lägga en personlig touch. Nu när läkare stil handväska är klar, Lägg till din egen personliga touch. Du kan lägga till trim som rick-rack eller pryder väskor med knappar.