mynewspapers.net

Hur man gör en lagring skjul

Hur man gör en lagring skjul


En lagring skjul är ett bra ställe att hålla gräsmattan underhåll material, utrustning, verktyg och andra objekt. Bygga ett skjul kan vara så enkelt eller komplicerat som du vill att det ska vara, från ett litet skjul för att hålla några trädgårdsredskap till en större enhet att hysa en arbetsbänk och en ridning gräsklippare. Det enklaste skjulet att konstruera är en gjord med trä på en enkel grund. Alla aspekter av ditt projekt kan dock bero på din lokala byggnormer.

Instruktioner

• Skaffa eller rita egna byggplaner. Vissa webbplatser för att erhålla byggplaner finns i avsnittet resurser. Detta är det första steget för att fastställa hur stor din lagring skjul blir. Om du ritar egna planer, Lägg ut alla verktyg och utrustning som du planerar att lagra i Boden att få en uppfattning om hur många kvadratfot du behöver. Windows gratis belysning och kan eliminera behovet av El om inte vill ha det i din byggnad.

• Få bygglov om det behövs. Du kommer att behöva kontrollera med departementet byggnad-koden i din stad eller län att ta reda på deras krav. Landsbygden i vissa stater har inte byggnormer, medan många områden har inga koder för byggnader under en viss kvadratmeter.

• Förbereda platsen där du ska bygga din byggnad. Det är bäst att undvika låglänta områden där vatten samlas när det regnar. Detta kan orsaka för tidig röta i trä och mögel och mögel i och på din struktur. Det är också en bra idé att ha Boden nära hus eller trädgård där du kommer att använda det mest.

• Installera stiftelsen enligt dina planer eller lokala byggnormer. I nordliga klimat kräver många koder att du gräva under frost linjen att installera ett betongblock foundation. Städer i varmare områden vanligtvis har inte denna begränsning. I sådana områden en enkel flytande foundation för tryckimpregnerat 4-av-4 timmer eller sladdningar kan användas direkt på marken eller på betongblock.

• Välj byggnadsmaterial som är lämpliga för utomhus väder. Detta inkluderar foundation timbers, yttre plywood eller ytterväggar och takmaterial. Traditionell asfalt bältros kan användas men galvaniserad plåttak ger en mer långvarig alternativ.