mynewspapers.net

Hur man gör en Laceup kjol

Hur man gör en Laceup kjol


Renovering av gamla kläder till ett nytt, trendigare kan åstadkommas med bara några hantverk leveranser och lite tid. En nydesignad kjol som har en spets på framsidan, sidan eller tillbaka kan bildas från ett äldre som länge har förlorat sin mode vädjan till dig.

Instruktioner

• Låg kjolen platta framför dig. Besluta vilken del du vill lägga till avsnittet spets upp till. Detta kan gå i fram, bak eller sidor. Anser att placeringen för den kjolen dragkedja, om det har en, när man beslutar om placering av avsnittet spets-up.

• Vrid kjolen inifrån och ut. Markera en rak linje från botten av plagget uppåt där avsnittet spets-up kommer att gå med pennan. Med sax klippa längs den markerade linjen.

• Pin tillbaka 1 tum längs varje sida av avsnittet nyligen skära med sömnad stiften för att skapa en triangulär form. Sy sömmen 1 tum med hjälp av symaskinen och tråd. Nu bör en triangulär form med inget tyg i kjolen.

• Längs nyligen sytt fållar, bestämma hur många öljetter används. Markera med pennan placeringen av öljetter. Dessa bör tillämpas i par för kors och tvärs mönstret av spetsar.

• Skär en liten, 4 millimeter hål vid varje ögla markerar. Placera framsidan och baksidan av öglan över hålet och pressa med tång för att dra åt. Upprepa tills alla öljetter placeras därefter. Eftersom kjolar är fortfarande inifrån och ut, kommer framsidan av öglan att placeras på insidan.

• Skär en triangulär bit av tyg som kommer att fylla formen på den bit som saknas i den kjolen kropp. PIN längs insidan av kjol och sy längs den tidigare 1-tums hemline. Detta tygstycke kommer att stå bakom öljetter. Gå till kjol höger.

• Skär en bit av spetsar enligt nödvändigt att fylla alla öljetter och fortfarande vara bundet på toppen. Kör spetsar genom botten två öljetter och korsmönster uppåt. Knyt på toppen.