mynewspapers.net

Hur man gör en KycklingsalladI denna tutorial får du lära dig att göra en grundläggande Kycklingsallad som kommer att försörja en familj på sex. Med några variationer, kan denna enkla kyckling sallad recept användas att tjäna flera på en inställning eller andra inställningar.

Instruktioner

Hur man gör en Kycklingsallad

• Skölj sallad och körsbärstomater grundligt och placera dem på ett hushållspapper för att torka. Använda en skärbräda, skiva sallad huvudet i hälften och sedan börja Grovhacka salladen i bitar. Lägg sallad och körsbärstomater i en stor salladsskål, lock och plats i kylskåpet.

• Täcker två ägg med vatten i en kastrull. Ta till en koka. Täck och ta bort från värmen. Ställa in en timer i 10 minuter. När timern slocknar, köra under kallt vatten i 1 minut. Skiva äggen.

• För grillad kyckling: (Uteslut steg 4) skölj kyckling anbud under kallt vatten, Klappa torrt, gnugga båda sidor av kyckling med olivolja. Placera kyckling på en tallrik. Krydda kycklingen på båda sidor med 1/2 tsk salt och peppar. Placera på en grill. Inomhus eller utomhus grill är bra. Koka i 10 minuter på varje sida eller tills köttsaften klar. Kontrollera att kycklingen är genomkokt genom att markera centrum för rosa. Skär kyckling i bitar och Lägg på en tallrik.

• För stekt kyckling: (Uteslut steg 3) skölj kyckling anbud. Skaka två kyckling anbud i en stor zip-sista påse fylld med mjöl tills helt täckt. Upprepa med resterande kyckling anbud. Värm olja i en medelstor kastrull. Placera alla fyra kyckling anbud i stekpanna och koka i ca 3 minuter på varje sida tills gyllenbrun och centrum är inte längre rosa. Lägg kycklingen på en pappershandduk. Låt svalna i cirka 5 minuter. Skär kycklingen i 1/4-tums hela strimlor.

• Kasta tillsammans sallat och körsbärstomater. Toppa med ost, krutonger, grillad/stekt Kycklingstrimlor och skivade ägg. Toppa med din favorit dressing och njut!