mynewspapers.net

Hur man gör en kvinnlig romersk toga

Hur man gör en kvinnlig romersk toga


Binda din egen toga kan tyckas vara en enkel sak, men om du inte har en bra metod, du kommer att spendera hela natten retying det och göra justeringar. Kontrollera att du är redo för toga party genom att knyta din toga på rätt sätt med hjälp av några enkla instruktioner.

Instruktioner

• Köpa en lämplig längd på bomullstyg för din Klädstorlek. Köp 4 m (4 varv) för storlekar åtta och mindre, 6 m (6 varv) för storlekar mellan åtta och tio och så vidare, att lägga till 2 m (2 varv) för varje två storlekar större.

• Bredden på bit av tyg faktiskt kommer längden på toga från din byst linje till nedre fållen. Om det är för lång, mät och klipp tyget till storlek.

• Sätt på shorts, underkläder eller badkläder som önskas. Om du vill se till att inga remmar visar, kom ihåg att denna toga design band runt halsen som en grimma topp. Därför kan nästan alla typer av tunn-fastspänd grimma stil topp döljas helt under denna toga.

• Håll ena änden av tyget under din arm som du använder din andra arm för att svepa tyget runt kroppen två gånger. Svepa in dig lite tätt men inte så tätt att det är obehagligt eller göra det svårt att flytta.

• Scrunch upp den lösa änden av tyget i ett tjockt rep, men vrida inte den. Wrap detta rep-liknande längd runt midjan två gånger, att skapa ett bälte.

• Placera den lösa änden av bältet runt din längst fram och hålla tyget scrunched i ett rep, att den över bröstet och över den motsatt axeln. Håll tyget på plats där medan du använder andra sidan dra den runt baksidan av halsen och över andra axeln.

• Dra den lösa änden bakom dig och loopa igenom lager av tyg som gör upp din toga bälte. Du bör nu ha ett bälte runt midjan och en grimma stil rem som korsar över bröstet framme. Gör eventuella justeringar behövs och sedan binda den lösa änden säkert till bältet i ryggen.