mynewspapers.net

Hur man gör en kort rad Tracking enhet

Hur man gör en kort rad Tracking enhet


En kort räckvidd tracking enhet kan du spåra en person eller fordon överallt de går inom flera miles. Dessa är bra för att hålla koll på dina barn, medan de spelar, eller dina tonåringar om de lånar bilen. För att göra en, kan du använda en mobiltelefon som har tillgång till Internet och en gratis GPS-spårning programvara. När du har det inrättats, kan du spåra en person eller fordon på Internet som använder din dator, eller handhållen apparat.

Instruktioner

• Köpa en smart telefon som kan ansluta till Internet och har en stor, lätt att Visa skärm. Du kan köpa dessa i en lokal mobiltelefon butik för ca £65, från och med 2010.

• Välj en GPS-spårning programvara som kan installeras på en mobiltelefon. Några som du kan överväga att använda är Google Maps för mobilen, amAzeGPS och Mologogo. Från och med 2010 är dessa program gratis att använda och bara kräver att du registrerar dig.

• Registrera dig för det program som du har valt genom att ange ett mobilnummer, en e-postadress och ett användarnamn och lösenord. Detta tar dig till en nedladdningssida.

• Öppna upp telefonens webbläsare, och ladda ner programmet och installera programmet i din telefon. Öppna programmet och överens om att den "villkor."

• Ge telefonen till person som du vill spåra medan programmet är på.

• Gå till programmets hemsida och ser du platsen för telefonen på en karta. Du kan nu spår det någonstans det går så länge som GPS-tracking program på telefonen är påslagen. Du kan också skapa en "geofence," som kommer att varna dig att när den personen du spårar avslutar ett område som du har angett.