mynewspapers.net

Hur man gör en konkret fontän

Hur man gör en konkret fontän


Fontäner lägga till en mjuk gasutveckling något inomhus eller utomhus utrymme. Enkelt göra en inomhus eller utomhus fontän från en konkret planter. Dekorera den konkreta planter med färg, bets eller plattor innan omvandla det till en fontän. Lägg till växter, färgstarka glas stenar, river rock eller trasiga kakel på insidan av fontänen för tillsatt färg och design. Leta efter konkreta odlare och andra förnödenheter som krävs för att göra en konkret fontän på lokala hem och trädgård butiker. Också hitta ett utbud av fontän pumpar från online-återförsäljare.

Instruktioner

• Vrid konkreta planter upp och ner. Limmar metall fötter till varje hörn av botten av planter med vattentät konstruktion adhesiv. Om du använder en fyrkantig konkreta planter, att fyra fötter fungera. Om planter är rektangulär, placera 1 fot i varje hörn och en i centrum av varje längsta sidan. Hitta dekorativa metall fötter eller metallfästena på hem förbättring eller järnhandeln. Syftet med fötterna är att lyfta upp konkreta planter så att elektriska sladden från fontän pump kan avsluta botten av planter. Låt limmet torka. Flip planter upprätt.

• Placera den dränkbara fontän pumpen inuti konkreta planter. Foder i elektriska sladden genom planter's dränering öppning, nedanför planter och utloppet.

• Täta utrymmet runt elektriska sladden med silikon. Att silikon att torka helt.

• Fäst fontän huvudet till pipen på dränkbara pumpen. Förlänga fontän huvudet strax nedanför kanten av planter.

• Fyll konkreta planter med vatten. Starta pumpen. Justera spray som behövs för att se till att vattnet rinner tillbaka inuti planter.