mynewspapers.net

Hur man gör en klänning för Office enhetliga prover

Hur man gör en klänning för Office enhetliga prover


Klänninglikformig är bekväma och funktionella i många institutioner och branscher. Skolor och service och gästfrihet är de två industrierna där klänninglikformig ses. Att göra klänning enhetlig prover kommer att kräva dig att överväga de funktioner de behöver samt kulturen av den plats där uniformer kommer att bäras. Du vill göra ett prov klänning som fungerar bra för olika kroppstyper samtidigt hjälpa dem efter att få sina jobb gjort.

Instruktioner

• Bestäm den stil som är både praktiskt och lämpligt för arbetsplatsen där din uniform skall bäras. För mer konservativa miljöer, kommer du att designa en klänning som visar minimal klyvning och som är bekvämt utan att vara alltför figursydd. Också besluta om en längd för klänningen. Halva vaden är en bra längd som möjliggör enkel rörelse samtidigt som den ger lämplig täckning.

• Starta en grov skiss av din klänning, inklusive de färger du vill använda. Har din skiss godkänts av din arbetsgivare innan skära något tyg. Om de gillar vad de ser, kan du använda en gammal klänning som mönstret för ditt prov eller hitta mönster som hjälper dig att bygga din prov klänning. Mönster kan hittas på lokala hantverk butik i avsnittet sömnad. Tillskärningsmönster kan också köpas online. Du kan välja för att köpa ett mönster för en button-down klänning skjorta och en enkel kjol om du inte kan hitta ett mönster för provet klänningen du skapar.

• Placera mönstret över din tunt och skär ut avsnitten tyg. Använda sömnad pins till tackel din tyg tillsammans som om det var sytt men inte sy. Placera grov klänning design på din klänning form att bestämma alla ändringar som du kan behöva göra. Använda stift för att göra några förändringar i sömmarna och ärmar. När du är nöjd med den övergripande klänningen, Använd en penna eller markör som anger de områden du kommer att behöva trimma för att slutföra din klänning. Ta bort klänningen från formuläret klänning, lägga den över din slaktare papper, spåra ett mönster runt din modifierade tyg sektioner och skär mönstret från papperet.

• Placera din nya mönster bitar på tyget du använder för din officiella prov och klippa tyget sektioner och remsor. Sy dessa ihop för hand med en rakstygn eller med en symaskin. Lägga till knappar, fickor, hällor och dragkedjor som behövs.