mynewspapers.net

Hur man gör en klänning av ett vitt arkAlla har extra lakan runt deras hus. Du kan förvandla gamla eller nya lakan till en vacker klänning utan mycket tid eller ansträngning. Istället för att gå till affären för att köpa din nästa klänning varför inte göra en unik klänning själv. Inte bara blir har att göra en klänning kostar mindre, det också en stor konversation lappar. I några enkla steg kan du ha din egen klänning gjord av något så enkelt som lakan.

Instruktioner

• Mät dig själv. Göra mätningarna av din sanna midjan, bysten och höfterna. Eftersom detta inte är en monterad dress kan du göra dina egna mått för detta projekt. Det är bättre att lägga inches för att skapa en flödande passform. När du lägger till ett bälte eller slips det kommer att definiera din midja och skapa en flowy look.

• Välj en vit drottning storlek säng ark. Du kan antingen använda ett ark som du har runt huset eller köpa en som du vill ha som en klänning. Det är enklare att använda underlakan för detta projekt. Om du väljer att använda ett botten måste verka ripper ta bort elastiska. Se till att täcka du använder är rena och strukna för bästa resultat.

• Skär bladet i hälften så det finns nu två lika halvor. Använd en sömnad penna för att rita ett mönster du vill ha på varje halva av bladet baserat på dina mått. Det mest enkla mönstret skulle vara att göra en tub klänning och Lägg sedan till remmar. Ska du ta hänsyn till hur lång och flyter du vill ha klänningen vara. Skär längs penna linjer.

• Sy två stycken tillsammans. Du kan antingen använda en symaskin eller göra detta för hand. Lämna utrymme för armarna. Om du väljer att göra en tub klänning, och är att lägga till remmar, var noga med att göra dem tillräckligt länge. Hem botten av din klänning och andra skurna kanter.

• Lägga till ett bälte, band eller slips. Du kan använda ett bälte eller en band som du redan har i garderoben till slut ensemblen. Du kan också göra en slips av ditt lakan. Mät längden du vill ha slips och klippa ett band av tyg detta belopp. Ska du hem alla kanter av slipsen till ger den en trevlig snyggare utseende.