mynewspapers.net

Hur man gör en klänning av ett lakan

Hur man gör en klänning av ett lakan


Med ett lakan för att göra din egen klänning kan vara en kreativ mode experiment. Du behöver inte begränsas till att bära en toga till en grekisk fest, och om du är kreativ, få människor vet ännu att din funky sundress var en gång ett blad. Öppna din linneskåpet och dra ut ett färgstark eller eklektisk utseende. Låt din fantasi och några steg leda dig till att göra din dröm lakan klä.

Instruktioner

• Linda bladet runt din kropp. Det enklaste sättet att göra detta är att placera ena sidan av arket framför dig, om midchest, så du kan se framsidan av bladet. Dra i bladet runt du tills den överlappar framför dig.

• Markera kanten på bladet på cirka 4 inches senaste där den överlappar med en markör. Detta område blir vad du använder för att sy klänningen tillsammans, och detta mängden överlappning gör klänningen monterade. Om du föredrar en lösare klänning, överväga att överlappningen bredare. För att testa passform, Välj mängden överlappning och nyp ihop. Flytta klänningen runt för att se om det passar som du vill.

• Lägg ark på golvet, och Använd en måttstock och en markör för att rita en linje ner längden på bladet. Vara medvetna om att göra en rak linje. Om detta är svårt för dig, sedan ge dig själv utrymme för misstag genom att lägga till en extra tum till raden. Du kan skära detta av senare.

• Skära bladet överskott av med sax och vik klänning materialet över. Koppla ihop kanterna och sy dem noga med din syetui. Följa den linje som du skapade i föregående steg.

• Skär bitar av bladet överflödigt att göra axelremmar för klänningen. Vara kreativ. Använd en lång rem som går runt på baksidan av din hals att hålla klänningen upp. Eller Välj en rem att gå över ena axeln.