mynewspapers.net

Hur man gör en kedja spindelnät

Hur man gör en kedja spindelnät


Du kan skapa en haunting Halloween genom att göra din egen spooky dekorationer. Barn i alla åldrar kommer att förundras över din handgjorda spindelnät. Lägg till din egen personliga inslag av virkning denna kedjade skapelse. Lära sig några virkade stygn för denna flummiga webb har du alla trassla in sig i glädjen av säsongen trick-or-treat.

Instruktioner

• Plats garn på kroken med en slip knut. Vira garnet runt virknålen och dra igenom öglan av garn redan på kroken, bildar en kedjesöm. Kedjesömmarna tre och gå tillsammans med en slip stitch i den första kedjan, bildar en cirkel. Åtta kedjesömmarna, räknas detta som en trippel virka och fyra kedjesömmarna för början av raden en.

• Linda garn runt kroken två gånger. Placera krok in till centrum av cirkeln och dra en slinga upp och genom de första två öglorna av garn på nålen. Garn över och dra igenom de nästa två öglorna på nålen. Garn över igen och dra garnet igenom de sista två slingorna på kroken. Detta är en trippel virka in i cirkeln. Kedjan fyra stygn.

• Triple virka till centrum och kedja fyra maskor sex gånger. Gå på fjärde kedjan upp från centrum av den första kedjan åtta i början av raden med en slip stitch. Detta är den första raden i åtta avsnitt av spindelnät.

• Kedja 11 stygn, detta räknas som en trippel virka och sju kedjesömmarna. Triple Virka in i toppen av nästa trippel virka av föregående rad. Kedja sju. Fortsätt tills denna rad är klar. Tillsammans med den fjärde kedjan av första uppsättning kedjesömmarna av detta ror med en slip stitch. Detta är den andra raden i åtta avsnitt av spindelnät.

• Fortsätta virka rader, att lägga till 4 eller fler kedjesömmarna i åtta avsnitt av spindelnät runt varje rad. Lägga till så många rader som behövs för att slutföra storleken på webben önskas. Skär resterande garn lämnar 6 inches. Dra garnet genom sista öglan slut på kroken och dra åt ordentligt.