mynewspapers.net

Hur man gör en katt i hatt kostym

Hur man gör en katt i hatt kostym


Bland de många underbara karaktärer skapade av Dr Theodore Seuss Geisel, förblir katten i hatten en favorit bland unga läsare. Wily katten är en rolig karaktär och ett utmärkt val för en Halloween-kostym. Det är inte det enklaste valet kostym, men det är långt ifrån den svåraste.

Instruktioner

• Få hatten. Du kommer inte hitta denna extra lång röd och vit hatt i affärer (utom möjligen i vissa nyhet butik), men du kan göra din egen om du har tid. Gå lågteknologiska med trasa remsor eller ens magiska markörer.

• Få bow-tie. Du hittar en av dessa på någon Frälsningsarmén affär, eller du kan göra dina egna från ett rött skärp, mimicking Seuss ritning.

• Göra upp en katt ansikte. Lite svart smink och falska morrhår borde göra susen.

• Få katt päls. Detta är valfritt, eftersom det tar mycket kraft. Ett enkelt sätt att lägga till päls till din kostym är att få någon form av kvadratiska skära av belagt material och bara Vira den runt axlarna. Det är inte figursydd, men det ska se okej. Vissa katt die-hard fans kan hitta skickliga seamsters/sömmerskor som kommer att sätta ihop faktiska lurviga kostymer med armar, ben, men det är utöver den allmänna standarden på katt kostym skapandet.

• Få rekvisita. Seusss katt älskar att balansera husgeråd i roliga och kaotiskt sätt. Din katt kostym skulle kunna omfatta gemensamma punkter som böcker och paraplyer som katten drar med sig runt i grannskapet.