mynewspapers.net

Hur man gör en katt ansikte med smink

Hur man gör en katt ansikte med smink


Lejon, tigrar, leoparder eller bara en enkel hus katt--skapa en felint ansikte för filmprojekt eller som en cool katt Halloween kostym kan åstadkommas med grundläggande make-up och några husgeråd.

Instruktioner

Hur man gör en katt ansikte med smink

• Tillämpa en bas färg smink i ansiktet. Den färg du använder varierar beroende på vilken typ av katt du vill vara. Brunt och guld blandas tillsammans kommer att skapa en bra start för bara om någon katt. Sprida det bas sminket över hela ansiktet.

• Använd svart eyeliner Rita detaljer. Nyckeln till bra katt make-up ser ögonen och näsan för att nå de feline utseende. Dra uppåt böjd svarta linjer från hörnet av varje, sedan lätt skugga under varje öga med eyeliner penna. Använda eyelinern att kontinuerligt justera linjer runt ögat tills du uppnår ett lutande katt utseende. Vara kreativ. Det finns inga regler. Målet är att få det feline utseende som behagar dig. Lägga till grön ögonskugga till dina ögon för en ljusare effekt.

• Använd svart make-up att uppnå skugga och felint ansiktsform. Sätta en liten svart make-up i hörnen av näsan och blanda uppåt så svarten jämnar till den bas färgen. Du vill inte den svarta att stå ut. Det bör bara tillägga djup. Göra samma sak under varje kindbenet, efter raden av kindben tills det inte finns någon definition.

• Det finns flera sätt du kan skapa felint näsan. Använd en protetiska filmen om du har råd med en. Bifoga det över näsan med flytande latex. Du kan klippa en från styrofoam och måla det också, eller du kan mode en felint näsa av vit lera. Lite färg och några ansikts lim gör (se resurser) att du kan göra underverk med lera. Om du inte föredrar att använda rekvisita, kan du rita en svart cirkel på näsan och färga den med svart ansikte måla eller svart eyeliner penna. Använda böjda linjer och mer svart make-up för att uppnå en djupare effekt.

• Rita små svarta prickar över dina läppar med en svart eyeliner penna. Beskriva dina läppar med svart eyeliner också. Gäller röd eller svart läppstift på läpparna. Du kan rita morrhår med svart eyeliner penna. En annan bra idé är att använda halm från en kvast för morrhår. Ordna och tillämpa stråna på ditt ansikte med anda tuggummi.