mynewspapers.net

Hur man gör en kanin ur en stranden handduk

Hur man gör en kanin ur en stranden handduk


Handduk origami görs ofta på kryssningsfartyg och på hotell. Inhemskt är denna vikta konst idealisk för presentkorgar, badrum och gäst sovrum. Formerna gör handduk visar fancy och roligt. Några av de enklare mönsterna är roliga hantverk för barn att prova också. För att göra en kanin ur en stranden handduk behöver du även en mindre handduk. Använda mynt, skära upp papper eller andra hushållsartiklar att anpassa och dekorera din kanin.

Instruktioner

• Lägg stranden handduk ut platt på ett bord. Änden som är kortare i längdriktningen i å sidan och rulla denna kant in till centrum och sedan motsatt kortsida in till centrum.

• Vik två rullar i hälften så att den övre halvan kommer över nederkant hälften och de två rullarna träffa jämnt i botten. Placera handduken så att rullade kanterna av handduken vänd mot dig.

• Ta tag i de faktiska hörnen på stranden handduk från mitten av rullar. Ta de två hörn av en rulle i ena handen och två hörn från den andra rullen i andra hand. Dra båda händerna i motsatta riktningar att skapa armar och ben för kaninen. Armarna ska möta en riktning och benen motsatsen. Placera detta åt sidan.

• Lägg ut handduk platt på ett bord. Rulla längst upp till höger till mitten och sedan rulla längst upp till vänster till mitten, bildar en triangel form.

• Vik den översta punkten ner nedanför den nedre kanten och sedan rulla upp på handduken upp och över sig själv. Detta skapar chefen för kaninen. Du kanske vill driva i öronen att forma dem.

• Ta hand handduk huvudet formen och placera den på kroppen skapade från stranden handduk.