mynewspapers.net

Hur man gör en kanin snara

Hur man gör en kanin snara


Kanin snaror är ett billigt och effektivt sätt att fånga kaniner. Om du är på jakt kaniner för middag eller bara försöker rädda din trädgård från en konstant angrepp av kanin tjuvar, är kanin snara en av dina mest effektiva alternativ. Snaror generellt är lätt, så du kan göra många av dem på en gång. De är perfekt gjorda av låg-synlighet material, vilket gör dem svårare för kaniner eller andra jägare att se. Men om en annan jägare se dem och stjäla dem, snaror är lätta att byta ut.

Instruktioner

• Skär en bit av tråd av rostfritt stål ungefär 21 inches lång.

• Böja tråd i en liten slinga ca 1,5 inches från ena änden. Med tång, vrida tråden tills loopen är bildade och hårt nog att inte komma loss. Om slingan kommer lös, kan kaninen fly.

• Föra den andra änden av linan genom öglan. Detta kommer att utgöra en större slinga som kommer att fånga kaninen runt halsen.

• Bilda en annan liten ögla i änden av kabeln du bara tog genom den första öglan. Följ samma instruktioner, böja tråd ca 1,5 inches från slutet. Dra åt den nya slingan så det inte kommer komma loss.

• Skär av tillräckligt sträng som passar ditt snara ändamål. Längden beror på hur du planerar att ställa in din snara. Skär av några extra inches att säkerställa strängen är tillräckligt lång för att ställa in din snara. Knyt ena änden av strängen till den andra slingan du bildats.