mynewspapers.net

Hur man gör en kanin med pärlor

Hur man gör en kanin med pärlor


Oavsett om du älskar kaniner eller tycker att pärla pyssel är kul, kan du njuta av att göra en kanin med bara några tråd och pärlor. Av att bygga kanin bör ta mer än en timme och när du är klar, du har en delikat och härliga pärlstav kanin i dispositionsformat, redo att läggas till en charm armband, halsband eller nyckelring.

Instruktioner

• Mäta ut 12-tum profilering tråd och tillskuret. Vik tråden på att göra två sex-tums sidor. Twist tråd på böja lite och krypa.

• Glider de två kablarna genom 12mm pärla och tryck till den vridna curl i kabeln. Glida trådarna men 10mm pärla. Kornet kommer att vila på 12mm pärla. Håll det 10mm pärlan på plats som du separera två trådar som blir öronen.

• Slip 20 pärlor över enda kabeln till höger. Böja tråd på sig, dela upp utsäde pärlor i 10 per sida. Vrida den lösa änden runt basen av kabeln kommer ut 10 mm pärla. Avskurna överflödig tråd och forma tråden i en form.

• Upprepa föregående steg med binda på vänster sida. Sprida öronen från varandra lite mer att se ut som bunny öron. Lägga till en böj i mitten av en som det floppa över lite.