mynewspapers.net

Hur man gör en kajak plats från glasfiber

Hur man gör en kajak plats från glasfiber


Bygga en kajak plats av glasfiber är en reparation lösning för en trasig plast kajak säte eller ett sätt att minska vikt ur en kajak för dig som vill ha den lättaste möjliga hantverket. Arbeta med glasfiber är inte något du behöver en hel del erfarenhet för att göra rätt. Allt du behöver för att bygga en glasfiber kajak plats är en mögel--ett annat kajak säte-- och rätt material.

Instruktioner

• Spridning släppmedel över din mögel--kajak sätet du ska replikera. Täck hela toppen av mögel. Om du lämnar områden som är utsatta, kommer att sittplats glasfiber riva eller bryta när du försöker pop det av mögel. Skär 2-av-2 fot avsnitt av din glasfiber tyg.

• Blanda bas och härdare i skålen. Rör dem ihop. Lägg i avsnitt av tyg över din mögel. Det är inte viktigt om delar av trasan hänga över kanterna på din mögel, du kommer att skära extra bort senare. Det är viktiga att du täcker hela toppen av mögel med trasa lämnar ingen del av det utsatt.

• Dab trasan med en harts fuktad pensel. Torka inte eller spridning kådan över duken eller fibrerna i duken kommer gäng och Frans. Sandskädda duken att göra vissa att helt mätta den med kåda. Låt duken att bota i två timmar, sedan lägga ett andra lager. Låt det andra lagret att bota, sedan lägga till en tredje och låt det bota över natten.

• Ta tag i kanten av din lufttorkad glasfiber plats och dra bort mögel. Vanligtvis är att det göra en poppande ljud när det lossnar. Skär varje extra av de sidor som inte är en återspegling av mögel med din tenn snips. Slipa toppen av din nya plats försiktigt. Du vill bara ta bort alla ojämna kanter eller droppa ställen. Din plats är redo att måla om du väljer att göra så.