mynewspapers.net

Hur man gör en kajak paddel koppel

Hur man gör en kajak paddel koppel


Alla hatar ska upp en bäck utan paddel. Medan denna gemensamma idiom har många program, finns det också den bokstavliga översättningen av faktiskt förlora en paddel i en vattenförekomst. Lyckligtvis kan denna faktiska situation förebyggas med enkla paddel koppel, som kan göras på bara några minuter med material som du hittar i en järnaffär eller runt huset.

Instruktioner

Fästa paddeln koppel

• Köp 1/8-tums bungee rep från en järnaffär. Kommer du att omkring en tio fots längd, eftersom det är bättre att ha för mycket än inte tillräckligt. Bungee rep är ett flexibelt material som kan sträcka sig upp till två gånger sin ursprungliga längd. Någon bra järnaffär vet vad du pratar om.

• Kapa sladden så du har en bit ca tre till fyra fot lång. Längden beror egentligen på vad du föredrar. Du kanske vill börja med ett längre stycke som det är mycket lätt att förkorta genom att bara klippa av. Med en avsluta loop genom en karbinfästet och knyt en knut med en Pålstek knut. Om du är obekant med denna knut kan du hitta vägbeskrivning på Internet eftersom det är en ganska enkel, men mycket effektivt, knut.

• Ta plast växla och glida den fria änden av bungee rep genom mitten hålet. Plast växlar finns i många former och storlekar men vill du något som är ca två till tre inches lång och har ett hål genom centrum. Det behöver inte vara en viss typ, bara något som har dessa egenskaper. Pull-ackord handtaget för en liten gasmotor skulle fungera riktigt bra i denna situation. När du har glidit sladden genom hålet, Knut det så det inte kan dras tillbaka genom hålet.

• Ta en karbinhake och bifoga det till raden däck på kajaken. Du kan Linda den runt handleden också men jag föredrar att ha den kopplad till båten så det inte stör paddling. Också, om jag faller i vattnet jag föredrar att inte ha paddeln ansluten till mig.

• Linda toggle-slutet av bungee rep runt skaftet på paddeln två till tre gånger. Glida växla under slingorna, dra något snäva och slips att växla tillbaka till sladden. Vill du det lös nog så att sladden kan glida på paddeln men inte så lös som det kommer ångra.