mynewspapers.net

Hur man gör en jätte tandborsteOm det visas i ett tandläkarens väntrum, är parkopplad med en Halloween-kostym, eller är en stötta i en tandhälsa tematisk enhet i ett klassrum, kan en överdimensionerad tandborste skapa ett bestående intryck. Med några gemensamma leveranser från hem förbättring och livsmedelsbutiker, kan du skapa din egen jätte tandborste.

Instruktioner

• Rita a120 cm (4 fot) lång tandborste handtag disposition på ark av 50 mm (2 tum) tjockt skumisolering. Inkludera i dispositionen avsnittet bakom pensel borst. Rita avsnittet strax under tandborste smalare än resten av handtaget.

• Använda en kniv, skär tandborste dispositionen från bladet isolering. Skär rakt igenom bladet att undvika en vinklad skära. Lätt sand skum tandborste handtaget för att jämna ut nedskärningarna och ta bort alla skriva på bladet.

• Sticka 10 rader med fem hål i tandborste huvudet med en metall borr. Skär 25 klart dricka sugrör i halvt med en sax att skapa 50 tandborste borst. Spruta en sandskädda av snabbtorkande hantverk lim i varje hål och sätt in en bit av dricka sugrör i varje hål.

• Flytta varje strå i varje hål att se till att det är rak och horisontell. Låt borsten torka helt innan du flyttar jätte tandborsten.