mynewspapers.net

Hur man gör en jätte krans av jul krans

Hur man gör en jätte krans av jul krans


Jul krans kan användas för att skapa festlig och långvarig jätte kransar. De är relativt lätta att bygga och kan anpassas för att passa varje unik stil eller personlighet. Färska garland kommer inte lika länge som konstgjord krans, men det kommer att ge hemmet en klassisk doft av jul och vintergröna växter. Gör en krans med hela familjen för en ny jultradition.

Instruktioner

• Köpa ett stort ark av plywood, bredare än du vill kransen vara (till exempel 1,5 av 1,5 meter (5 av 5 fot), eller större för större kransar). Eller, för en lättare krans, köpa plaströr. Köpa tillräckligt slangar för krans storlek du vill, såsom 5 meter (16 fot) för en krans 1,5 meter (5 fot) i diameter.

• Pundet en spik i mitten av bladet plywood med en hammare. Knyt en bit snöre till spiken och knyt en penna i andra änden av strängen. Strängen bör vara halva längden av diametern på din krans. Till exempel använda en 75 cm (2,5-fot) längden på strängen för en 1,5 cm (5 fot) krans. Använda snöre och penna som en kompass för att rita en gigantisk cirkel på plywood. När den stora cirkeln har dragits, förkorta strängen av ca 15 cm (6 tum) så att du kan rita en mindre krets inom den större en, en munk form skapas. Du kan förkorta strängen mer eller mindre än 15 cm (6 tum), beroende på hur du vill att kransen ska visas; förkorta mer än 15 cm (6 tum) för en fetare krans, och mindre för en mager krans. Två cirklar bildar konturerna av kransen. Om du använder plaströr istället för plywood, böja slangen för att bilda en cirkel och fäst ändarna med starka lim.

• Klipp ut mönstret med en transportabel cirkulär eller nyckelhål såg. Måla trä, om du önskar, helst en mörk grön färg. Borra två hål på toppen av kransen att hänga den.

• Se till att du har en tillräcklig mängd garland att täcka hela ytan av gigantiska krans ram. Använd starka lim för att säkra jul krans till plywood eller slangar. Arbeta krans runt ramen tills det har omfattas helt och helt säkrat. Om möjligt, Linda krans runt ramen två gånger att göra en tjockare och mer imponerande uppvisning. När du når slutet av garland, noggrant säkra den på ramen med mer lim.

• Ludd ut garland och börja dekorera den. Lägg till storskaliga dekorationer inklusive stora kottar, julgranar, stjärnor, shatterproof prydnader, en snögubbe, stora bågar eller något annat du önskar. Säkra dekorationer på plats med tråd, klammer eller lim.