mynewspapers.net

Hur man gör en jätte gården svamp

Hur man gör en jätte gården svamp


Skapa en wonderland eller fairy trädgård i din trädgård kan vara ett äventyr som du fylla utrymmet med en mängd olika rekvisita, men inga magiska mark är komplett utan en gigantisk svamp eller två. Eftersom jätte-champinjoner kan användas för valfritt antal parter eller tillfällen, kan du göra din som realistiska eller nyckfull som önskas. När svampen har skapats kan du konfigurera den utanför varje dag att du behöver det för att förvandla din gräsmatta till något speciellt.

Instruktioner

• Skär en bit av cellplast i en cirkel så stort som du vill att diametern på din svamp: s bas vara. Skär tre kvast handtag eller Dymling stavar till önskad höjd för svamp. Tryck tre stavar i styrofoam nära utanför omkretsen av cirkeln att stå upprätt.

• Slå in ett avsnitt av hönsnät runt styrofoam bas och stöd stavar till en cylinder. Fäst tråden stöttorna med zip band. Fäst änden av hönsnät med zip band som behövs för att hålla formen cylinder.

• Placera ett öppnade paraply över cylindern så den handtag och stam gå in i cylindern. Säkra utformningen längs undersidan av paraply till hönsnät med zip band.

• Blanda ihop 1 dl mjöl för varje 3 koppar vatten för att bilda en rinnande pasta liknar pannkaka smeten. Rippa en tidning i strimlor ca 3 till 4 inches bred. En i taget, doppa en tidning remsa i pasta blandningen och tillämpa den på utsidan av cylinder och paraply. Fortsätt tills hela yttre yta är täckt.

• Lämna pastan torka i en dag och upprepa steg 4 två till tre gånger, tills den yttre ytan har en mjuk konsistens och inga hål visar genom. Låt torka i två till tre dagar.

• Spraya över hela ytan av svamp med primer och låt torka i två timmar. Måla över svamp stammen och cap som du vill använda akryl eller Latexfärger i alla färger du väljer.