mynewspapers.net

Hur man gör en is Boot för en häst

Hur man gör en is Boot för en häst


Hästens ben, består av många små ben, ligament och senor, kan vara känsliga för skador. När djurens ben skadas de kan svälla upp och kallt vatten eller is används ofta för att minska svullnaden. En hästs ben var traditionellt kall spolas, men det kan vara bekvämt att använda ice stövlar istället. Ice stövlar kan också hjälpa att förhindra inflammation och skada efter svåra utbildningstillfällen. Göra hemmagjord is stövlar med frakt stövlar och is förpackningar om det behövs.

Instruktioner

• Använd upp den nedre remmen på ett par lätta frakt stövlar runt Hästens kotan. Sjöfarten stövlar är perfekta eftersom de kan monteras tätt runt foten eller kotan och löst runt canon benet på samma gång. De är lång nog att täcka hela canon ben och senor kräver att vanligt florsocker efter en ansträngande träning.

• Sätt in frysta, flexibla is förpackningar mellan hästens ben och frakt boot. Beroende på storleken på is förpackningar kan du behöva mer än ett. Placera is förpackningar boot så att hela benet från knäet till kotan joint är i kontakt med dem.

• Säker återstående banden på boot. Dra åt banden tätt nog att de inte tillåter is förpackningar att glida, men inte så hårt att det orsakar hästen obehag. Upprepa på andra benen som behövs.

• Ta bort is förpackningar och sjöfart stövlar så snart isen packe har majoriteten av deras kalla. Lämnar förpackningar och stövlar på hästen kan orsaka benet att värma upp under dem.