mynewspapers.net

Hur man gör en indisk pärlstav bälteEn indisk pärlstav bälte är chic och kan vara ett tillbehör för olika typer av kläder. Dessa bälten (kallas även Native American bälten) först blivit trendigt på 1960-talet, då upplevt ett uppsving i 2007 som är still going strong. Bälten ser bäst när den bärs med ledig klädsel. Du kan göra din egen om du gillar beading, och har erfarenhet av att skapa armband och halsband. Efter några försök, kan du även besluta att sälja din nyskapade varor på Internet för en snygg vinst.

Instruktioner

• Skär isär en 50-tums bit av tråden, placera sedan en av ändarna genom centrum av nålen. Binda två knutar på andra änden av tråden. Detta skapar en knut som inte låter en pärla passerar. Sätt en liten del av lim på knut. Låt det torka. Nu sätter en shell presskraft mot Knut och pressa tillsammans. Använda tång för att se till att det är säkert.

• Börja lägga pärlor till beading tråden genom att sätta dem på nålen och glidande pärlorna längs tråden. Bifoga två inches av pärlor och sedan en större kristall.

• Håll att lägga två inches av pärlor och kristall. Göra detta 10 gånger. Inkludera en halv tum av pärlor, charm och sedan en annan tum av pärlor. Nu tråd nålen genom pärlorna. Det måste gå igenom den sista kristallen för att göra en slinga av pärlor.

• Håll på trädande pärlor som du gjorde tidigare av alternerande pärlor med en kristall. Detta gör längs tråden. Ansluta fyra knop i slutet av tråden. Se till att göra detta trots allt av pärlor är uppträdda. Sätta lite beading lim på knut. Låt limmet härda och torka. Sätta en shell presskraft på Knut och pressa i två minuter.

• Använd tång för att öppna en ring. Sätt den på slingan i en skal presskraft. Öppna upp en annan ring och Lägg den ovanpå kretsar av den återstående shell crimp. Placera spännet på ringen och nära det med tång och kläm försiktigt.