mynewspapers.net

Hur man gör en hockeyutrustning Torkstll

Hur man gör en hockeyutrustning Torkstll


Om det är för en målvakt eller en åkare, serverar hockey gear dess huvudsakliga syfte att skydda spelaren vilt i och ut. De nödvändiga redskap---axelvaddar, hjälmar, byxor, handskar och skridskor, bland andra småsaker---har en tendens att absorbera en spelare svett. Över tiden, fuktig redskap kan leda inte bara till den ökända "hockey smell" men kommer att mögel och förstöra utrustningen. Ange behovet av en hemmagjord Torkställ.

Instruktioner

• Åtgärd och mark 1 fot på en av 2 fot 2-av-4 och såg styrelsen på mitten för att göra två lika 1-fots bitar. Lägg den andra 2-gånger-4 ut platt och ange varje 1-fots bit på vardera sidan av 2-fots bit att bilda ett "X" form. Lägg 28-tums styrelsen över delen av X som bildas med 1-fots delar; skruva ner för att ansluta alla komponenter tillsammans.

• Limma varje ¼-tums trä block till de två andra ändarna av X. Detta kommer att bilda basen av racket och ge ett fast och stabilt golv som bas. Vänd basen över och åtgärd och markera exakta centrum av X. borren en 2-tums hål mitt i centrum.

• Applicera en generös mängd trälim till slutet av lång pluggen staven och in i detta syfte i hålet. Låt limmet ca 30 minuter torka. Skruva L parentes i alla fyra sidor av stången på bas/stav gemensamt skapa ytterligare stabilitet.

• Mäta 1 fot upp från en bas på pluggen staven och markera denna plats. Mäta upp en annan fot från denna position och mark, och mäta från denna punkt och markera en tredje plats. Outfit borren med lite ½-tums och borra hål helt igenom pluggen staven på platser som du markerat.

• Infoga varje ½-pluggen staven genom varje hål du bara borras. Tillämpa sandskädda av trälim runt lederna mellan mindre stavar och den större lägga till styrka. Låt limmet torka innan färgning, målning eller tillämpa klarlack. Om du vill märka varje punkt på pluggen staven med en markör: "skridskor" på botten rod, "handskar" på mitten, "axel" och "byxor" på vardera sidan av toppen och, slutligen, "hjälm" på toppen av pluggen staven.