mynewspapers.net

Hur man gör en hjälm med gips i Paris

Hur man gör en hjälm med gips i Paris


Gips i Paris är ett bra verktyg för att skapa konstnärliga hantverk projekt, såsom lister och små skulpturer. Allt du behöver för att skapa ditt gips i Paris är en gips pulver och vatten. Blanda de två tillsammans för att skapa en snabbtorkande pasta som kan tillämpas på formar att skapa konstverk i många former och storlekar. Du kan skapa en display hjälm av gips i Paris genom att applicera den över en mögel.

Instruktioner

• Ställ in din kartong blad och placera din skål eller annan hjälm gjuta ovanpå den. Blanda ditt gips av Paris pulver och vatten i din bunke i de förhållanden som föreskrivs i gips paketet.

• Täck din tidning eller liner i din olja och placera över ytan av objektet mögel. Använd en palett kniv för att börja tillämpa gips i Paris över hela ytan av liner på mögel. Jämna till ytan av gips med palett kniv och fingrarna. Täcka hela gjuta med gips och vänta på att tillåta torkning.

• Ta bort putsen från mögel noggrant. Ta bort linern från insidan av härdade gips. Använd en fil eller gips skärm försiktigt jämna ut ytan av gips hjälmen och ta bort eventuella överskott gips som kan ha samlats på botten. Din hjälm är redo för visning.