mynewspapers.net

Hur man gör en hemmagjord nitro skum RC plan

Hur man gör en hemmagjord nitro skum RC plan


Radiostyrda flygplan kan göras av trä, aluminium eller skum. Skum flygplan är enkla och kan genomföras på en dag. De flesta skum RC flygplan är utrustade med en elektrisk motor, men de kan också utformas för en nitro motor. Dessa typer av motorer använder speciella nitro bränsle som är utformad speciellt för RC flygplan, så kan en bränsletank behöver byggas in i flygkroppen. De är också tyngre, så tjockare foam är skyldig att stödja vikten.

Instruktioner

• Lägg skummet på ett plant och torrt underlag. Mät ut delar av flygplanet och skissa dem på skummet med penna. Vingarna är 36-av-7 inches. Flygkroppen är 24-av-6 inches bred, och svansen är 5 inches kvadrat.

• Klipp ut varje bit med en bågfil och sand något tills kanterna är slät. När vingarna skärs ut, mäta ett område på slutet av varje som är 3-av-7 inches. Dessa kommer att vara skevroder. Skär dem av vingarna.

• Fäst skevroder vingarna med förpackningstejpen. Skapa ett gångjärn av bandet genom att vika varje bit över med den klibbiga sidan ut. Skevroder behöva flytta till kontroll plan.

• Epoxi vingarna och svansen struktur till flygkroppen. Vingarna bör placeras platt ungefärligt nära centrum av kroppen. Limma svans till den bakre delen av flygkroppen. I stället för att placera den platt som vingar, måste tunn kant läggas ner centrum av flygkroppen så att lappa sticker upp i luften i linje med kroppen av planet.

• Montera motorn och bränsletanken på näsan av flygplanet med epoxi. Epoxi ett servo på svansen, en på vardera av skevroder, och en i fronten nära motorn. Skär kardborrband i små strimlor med saxen, och kardborrband mottagaren nära motorn. Anslut trådarna till mottagaren, och mottagaren till motorn. Att ansluta batteriet till mottagaren. Bifoga propellern till motorn och skruva på för hand tills snug.