mynewspapers.net

Hur man gör en hemmagjord hårinpackning

Hur man gör en hemmagjord hårinpackning


Masker för hår fungerar väl för att reparera och förbättra utseendet på torrt och skadat hår. Dessa masker finns att köpa på de flesta skönhet leverans butiker och professionell hår salonger. Om du inte vill spendera mycket pengar, men fortfarande vill förbättra ditt hår, är hemlagad hår masker ett annat alternativ. Hemgjord hår masker är enkla och billiga att förbereda.

Instruktioner

Strawberry MaskMosa 1 kopp mogna jordgubbar i en liten skål med en gaffel.Tillsätt en äggula och 2 msk olivolja till de mosade jordgubbarna och blanda ingredienserna med en gaffel.Gälla den hela hår mask från rot till topp. Se till att helt mätta håret ändarna med blandningen.Låt masken att sätta i håret i 20 minuter.Skölj ut hårinpackning med varmt vatten. Schamponera håret att avlägsna återstående spår av masken.

Honung och citron MaskBlanda 2 msk honung med 2 msk färsk citronsaft.Rör blandningen tills honungen upplöses i citronsaft.Gälla den hela hår mask från rot till topp. Se till att helt mätta håret ändarna med blandningen.Kamma ut eventuella tovor från masken med en bred tand kam.Låt masken att sätta i håret i 10 minuter.Skölj ut hårinpackning med varmt vatten. Schamponera håret att avlägsna återstående spår av masken.

Frukt Smoothie MaskKombinera 1 msk vetegroddsolja och 1 msk vanlig yoghurt i en liten bunke. Bryta en vitamin E kapsel och pressa olja i blandningen. Rör ihop alla ingredienser.Kombinera 1/2 banan, 1/4 cantaloupemelon och 1/4 avokado i en mixer. Blanda frukten på hög.Tillsätt olja och yoghurt blandningen till blandaren. Blanda ingredienserna på hög tills blandningen är tjock och slät.Gälla den hela hår mask från rot till topp. Se till att helt mätta håret ändarna med blandningen.Låt masken att sätta i håret i 10 minuter.Skölj ut hårinpackning med varmt vatten. Schamponera håret att avlägsna återstående spår av masken.