mynewspapers.net

Hur man gör en hemmagjord fälla för en tvättbjörn

Hur man gör en hemmagjord fälla för en tvättbjörn


Levande fällor är relativt enkel att göra och är användbar för en mängd olika små djur utöver tvättbjörn eftersom när de utlöses, de har en tillförlitlighet på nästan 100%. Med en hemmagjord levande fälla för att fånga en tvättbjörn är ett betydligt mer humant alternativ eftersom det möjliggör för tvättbjörn flyttade i stället skadas eller dödas.

Instruktioner

• Konstruera den grundläggande formen av buren med slips ledare eller kabel med band att gå med fyra stora armeringsnät bitar tillsammans. Knyt på en av ändarna med Buntband, se till att hela ramen är tillräckligt styv för att hålla sin form.

• Ta två bitar av fyrkantiga rör stål skär till 14" och två stycken klipp till 13" och fäste dessa rör tillsammans för att skapa en perfekt kvadrat. Upprepa samma med de andra bitarna av fyrkantiga röret så att du har skapat två olika identiska kvadraterna. En av dessa kommer att fästas på insidan av buren öppningen och den andra används för att förstärka dörrens kanten genom att fästa nätet till en av torgets sidor.

• Gångjärn dörren till öppnandet av buren med några små gångjärn för att förstora. Dessa kan hittas på någon standard järnaffär och är ganska billiga.

• Skapa låsning staven som Skjut på plats och låsa boxen när fällan har utlösts. Två guide stavar är ansvariga för att hålla en låsning rod på plats. När fällan blir utlöst av en tvättbjörn, låsning staven kommer att glida ner genom guide stavar och fällan låses bakom djuret så att det inte kan fly.

• Avsluta rutan grundläggande av kopplingsförbehåll eller svetsning av trådnät tillsammans. Du kommer att vilja se till att det finns några mellanrum om du använder slips tråd för att säkra bitar tillsammans. Eftersom tvättbjörnar tenderar att bli upprörd när instängd, vill du se till att fällan är starkt byggda och kommer inte isär efter svällning tvättbjörn.