mynewspapers.net

Hur man gör en häxa Mask



Maskerader är alltid speciell, intressanta och roliga händelser, om det är Halloween eller någons födelsedag. Har en stor kostym är ofta synonymt med att göra en stor kostym. Det finns många butiker kan du köpa färdiga dräkter och masker, gör din egen kostym är ofta mycket roligare. Om du vill göra en skrämmande och övertygande häxa, kan du lära dig hur man gör en häxa mask.

Instruktioner

• Design din med ansiktsmask och dra den grundläggande tanken på papper. Innan du slutligen bestämmer hur du vill din häxa mask se ut, samråda med konst och hantverk webbplatser och tidskrifter samt Halloween och heavy metal make-up hemsidor också.

• Skiss grundform för en ansiktsmask på en kartong och sedan rita de specifika element. Använd ditt ansikte som en mall att se och markera exakt var ögon, näsa och mun är. Var noga med att du är nöjd med slutresultatet innan du fortsätter med nästa steg.

• Skär hål för ögonen och munnen med en vass mattkniv. Se till att inte skära över raderna eftersom du kan slita kartong samtidigt bär den. Att stärka, placera stark tejp runt hål på baksidan av kartongen, men se till bandet inte rynka eftersom det kan irritera ditt ansikte.

• Skär en liten plast tratt för näsan och limma den mot masken med varmt lim. Du kan använda superlim eller någon annan stark lim också. Kom ihåg att elementet i näsan är ömtålig så se till att det är limmad ordentligt och är starkt fast.

• Gör små vårtor från små bitar av bygg-papper. Rulla papperet till en liten boll, tillsätt PVA lim och placera den över hela masken. Använd samma metod för att göra 3D ögonbryn och en stor haka typiska för häxa masker.

• Blanda grönt, smutsiga beige eller grå färg med lite PVA lim. Om du vill, på denna punkt du kan lägga till små hår ögonbrynen och spetsen på hakan, eftersom PVA lim kommer att hålla dem på plats efter det härdar. Färgen på häxans hud beror på din design. Använd en mjuk pensel för att måla hela masken, inklusive tratt näsa, haka, vårtor och ögonbryn. Låt häxa masken torka och härda innan du börjar arbeta med detaljerna.

• Måla ögonbrynen och tips av vårtor med mörkgrå. Lägga till andra element som du vill ha som rynkor, ögonfransar och läppar. Inte tveka att vara kreativ med din häxa mask, och alltid ha i åtanke att det slutliga resultatet med att titta så motbjudande och skrämmande som möjligt.

• Skär två små hål på kanterna av masken med sax eller en mattkniv. Bifoga en flexibel och stark tråd till mask med hjälp av hålen.