mynewspapers.net

Hur man gör en hästsko ur fondant

Hur man gör en hästsko ur fondant


Sockerglasyr är en firma isbildning som används för att täcka och dekorera tårtor. Fondant kan köpas redo gjort, eller kan det göras i ett hem kök. Även känd som sockerpasta, den kan formas eller gjutna i en mängd olika sätt, från enkla cut outs med cookie fräsar, sinnrikt handgjorda bitar. Detta omfattar former som hästskor. Fondant kan vara tonade med glasyr färgtoner som är tillgängliga i cake decorating sektioner av hantverk och bakning specialbutiker. Denna nyans är torrare än färgämne, och därför kommer inte göra fondant alltför blöt, vilket kan leda till att falla sönder.

Instruktioner

• Färgtonen vit fondant med några svart gel isbildning nyans. Lägg till lite nyans i taget, tills du får den grå behövs för att göra en hästsko. Tandpetare eller gaffel pinnar båda fungerar väl för att lägga till små mängder av nyans i taget.

• Bryta av en bit av fondant. Detta kan vara någon storlek; Det beror på storleken på horseshoe du gör. För att göra en mindre sko, Använd en bit om storleken av en golfboll.

• Kavla denna boll ut i ett rep. Denna teknik är liknande den som används för att göra ormar ur barns spela lera.

• Forma repet en hästsko. Torget utanför i ändarna, och nyp på övre kanten lite för att få en realistisk hästskoform. Platta ut upp på repet. Använd en vass kniv eller tandpetare till emboss detaljer i sockerglasyr. Detta är också tid att skriva namn eller något annat på inredningen. Låt torka horseshoe.