mynewspapers.net

Hur man gör en hårdkokt ägg för en Hamster

Hur man gör en hårdkokt ägg för en Hamster


Ett ägg är en bra behandling för din hamster kan du erbjuda ett enstaka ägg utöver den ordinarie dagliga hamstern mat. Det bör inte ersätta den kommersiellt beredd hamster mat, som består av en mängd olika frön, eftersom den hamster kost bör varieras. Mata din hamster en matsked hamster mat varje dag, förutom några små bitar av frukt till hålla den från att bli förstoppad. Servera en behandla några gånger i veckan.

Instruktioner

• Lägg ägget i en liten kastrull och fyll kastrullen med tillräckligt med vatten för att komma till en nivå 1 tum högre än ägg. Placera en kastrull på spisen.

• Slå kaminen på hög och ta med vatten till en koka. Stänger kaminen av efter vatten kokar och täcka kastrullen med lock. Låt ägget sitter i det varma vattnet i 15 minuter, omfattas, på spisen.

• Ta bort ägget från det varma vattnet med tång, och placera den i en skål med isvatten. Detta stoppar ägget från att fortsätta att laga mat och hjälper skalet att skala lättare. Hålla ägget i isvatten i fem minuter för att svalna helt.

• Ta bort ägget från skålen med vatten och placera den på en pappershandduk. Ignorera isvatten från skålen och placera skålen tillbaka på räknaren för senare användning.

• Håll ägget och slå den hårt mot disken, orsakar skalet att knäcka. Hugg tag i en bit av spricka i skalet och dra av. Fortsätta att skala hela äggskal av hårdkokt ägg på en pappershandduk. Göra sig av med hushållspapper och placera ägget tillbaka in i tarmen.

• Skär hårdkokta ägg i små bitar för hamstern. Bitarna bör vara ungefär 1/2-tums-av-1/2-tum lång så hamstern kan hålla bitar av ägg. Hamstrar gillar att knapra på små bitar av mat som de håller den.