mynewspapers.net

Hur man gör en hängande rack för kläder

Hur man gör en hängande rack för kläder


Många individer har sovrum som är alldeles för små för stora köksskåp. För att korrekt lagra kläder, du kan välja att hänga kläder från taket eller murar för att hålla golvyta öppna. Du kan skapa ett hängande rack för kläder med minimal praktiska färdigheter i en kort tid så kan du börja hänga kläderna och organisera ditt space.

Instruktioner

• Ställ in en 36-tums 2-gånger-4 på en plan yta horisontellt med 2-tums kanten vilar på ytan. En 18-tums 2-gånger-4 plats i varje ände att skapa en struktur som U-form. 18-tums sektioner bör vila längs den övre 36-tums ansiktet 2-gånger-4.

• Kör två 5-tums skruvar genom varje ände för att gå med i 18-tums avsnitt av 2-gånger-4 till 36-tums delen av 2-gånger-4. Skruvarna kommer att drivas uppåt genom 36-tums delen av 2-gånger-4 och gå genom den nedre kanten av 18-tums sektioner.

• Bifoga stav fästen till toppen, inre kanten av 18-tums 2-av-4s. Dessa ska placeras i centrum och möta varandra inne i U-form struktur. Använd 1 1/2-tums skruvar för att fästa konsolerna.

• Placera 36-tums gardinstång i parentes. Dra försiktigt i 18-tums avsnitt av 2-gånger-4 utåt till pop i baren på plats.

• Lokalisera två reglar på väggen med regeldetektor och fästa hyllan på väggen, horisontellt, genom att köra en 5-tums skruv genom varje stud. Hänga kläder från baren som nu kommer att sticka ut 18 inches från väggen.