mynewspapers.net

Hur man gör en handled-Corsage med konst Wire

Hur man gör en handled-Corsage med konst Wire


Förbereda för en formell händelse som ett bröllop eller bal erbjuder många möjligheter att visa din personliga stil genom att skapa din egen personliga objekt. Att skapa handled corsages från grunden är ett sätt att anpassa din egen look. De gör också unika presenter till ett datum eller tärnor. Med konst wire gör projektet enkel och billig, och gör att du kan anpassa färgen på bandet att matcha din outfit och bröllopstema.

Instruktioner

• Klipp dina blommor nära basen av stjälken. Välj färger som kompletterar din outfit. Olika storlekar och färger kommer göra en corsage mer levande, men vara försiktig med att använda alltför många blommor som som kommer att tynga corsage. Beroende på storleken på dina blommor, bör tre till sex blommor göra en full corsage.

• Böj aluminiumtråd i en spole som kan gled på handleden som ett armband. Göra det tillräckligt brett så att det glider lätt på handleden men samtidigt, se till att det inte är för bred att det ska glida av när buren. Hur många gånger du Linda kabeln kommer att bero på storleken på handleden på den person som kommer att bära corsage, men du vill ha armbandet vara ungefär 3 inches bred med cirka ¼ tum mellan varje spole.

• Badda blommig limmet på basen av blommor och håller sig blommorna till toppen av wire armband. Börja limma på blommorna i centrum av armbandet och arbeta utåt. Blommig blad kan också användas, men bör vara limmade ner först så att de under blommorna.