mynewspapers.net

Hur man gör en Hand-till-Finger armband

Hur man gör en Hand-till-Finger armband


Göra din egen hand-till-finger armband, även känd som en slav armband, att få en anpassad passform för handen. Slav armband har en längd på kedja som sträcker sig från toppen av armbandet till finger som en ring eller bara en slinga runt fingret. Vissa slav armband som du kan köpa från butik visar sig vara för lös för att de måste göras för att rymma någon med stora händer. Hitta de förnödenheter och verktyg du behöver på hantverk butik.

Instruktioner

• Mät omkretsen på din handled och Använd avbitare för att skära en bit av en åttondel tum tjock kedja till denna längd, minus half-tums att rymma knäppen. Loop måttbandet runt ditt långfinger och åtgärd från handleden, högst upp på din hand, runt ditt långfinger och tillbaka ner till handleden. Kapade en annan bit av kedjan i denna längd.

• Grip en hoppa två öppna ändar ring med tång och försiktigt böja två slutar från varandra i sidled att öppna hoppa ringen. Glida öppen hoppa ringen på slingan på den nedre änden av en hummer spänne och genom den sista länken i kedjan som kommer att gå runt handleden. Tänjer ändarna tillsammans i närheten hoppa ringen. Upprepa detta steg i andra änden av handleden kedjan med den andra sidan av spännet.

• Låg handleden kedja ut framför dig på ett bord och hitta länken mitt av kedjan. Placera en penna på tabellen pekar på länken så du inte förlorar det.

• Vik andra längden på kedjan på mitten, en som kommer att gå från ditt finger till handleden, med två länkar i ändarna som arrangera i rak linje. Öppna en annan hoppa ring med hjälp av din tång och mata den öppna änden av hoppa ringen genom länken slutet i båda ändarna av den vikta kedjan. Glida hoppa ringen genom mellersta länken på handleden kedjan och stänga den.

• Sätta på armbandet genom att vikta mitten av finger kedja runt långfingret. Försiktigt sträcka finger kedjan högst upp i handen och placera handled kedjan på handleden. Anslut knäppen för att säkra hand-till-finger armbandet.