mynewspapers.net

Hur man gör en haj halsband för barn

Hur man gör en haj halsband för barn


Gör en egen haj tand halsband som en gåva till ett barn och se till att det är säkert att bära. Spetsen på den haj tand är naturligtvis fortfarande skarpa, men du kan ändra detta genom att följa ett visst förfarande. Använd en annan teknik för att säkerställa haj tanden sitter på plats på halsbandet och aldrig försvinner. Barnet kan också bestämma vad färger att använda genom att plocka ut vilka pärlor kommer uppträdda på halsbandet.

Instruktioner

• Fil spetsen på en haj tand med en metall fil att spetsa det och gör det tråkigt nog så det kommer inte att orsaka några skador.

• Skär en bit av 2 mm tjockt halsband sladd till 18 inches lång så det är stor nog att passa över barnets huvud. Placera längden av binda med rep horisontellt framför dig. Placera haj tanden på mitten av sladden så att sladden korsar mitten av bredden på tanden. Badda lite epoxi lim på tanden där det vidrör sladden och vänta 24 timmar för den att stelna.

• Vrid sladd och hängande över och gränsöverskridande sladden över baksidan av tanden. Linda ändarna på sladden runt de två översta hörnen att få dem till baksidan av tanden igen och slinga ändar men delen där de passerar över tanden. Dutta lite mer epoxy lim där sladden korsar över tanden och vänta 24 timmar för limmet torka hela vägen.

• Knyta ihop ändarna på sladden i en överhandsknop rätt över toppen av haj tanden. Feed plast pärlor på de två ändarna i samma färg mönster på båda sidor. Knyt ändarna på sladden tillsammans ca 1/2 tum från vardera änden när du har lagt till pärlor. Halsbandet är redo att bäras av barnet.