mynewspapers.net

Hur man gör en gummiband pistol hemma

Hur man gör en gummiband pistol hemma


Ett gummiband gun är en pistol-formade leksak eller anordning som är konstruerad att skjuta gummiband. Kommersiellt tillgängliga gummiband vapen allt från enkla single shot kanoner till mönster som kan avfyra mer än 40 gummiband per sekund. Bygga din egen gummiband pistol är ett relativt snabbt, Billigt och enkelt alternativ till köp av en kommersiellt tillverkade pistol. Gummiband pistol projektet är något du kan bygga med dina barn.

Instruktioner

• Skär två 4-tums långa avsnitt från 1-av-1-inch plywood. Dessa bitar används för handtag av gummi band pistolen. Resten av plywood kommer att huvuddelen av pistolen.

• Limma ett av de grepp i slutet av huvuddel så det liknar bokstaven "L". Limma den andra grepp bit 8 inches före första grepp lappar. Om du har gjort denna rätt, ska bitarna nu se ut bokstaven "F". När båda bitar limmas, ange bitar åt sidan så att limmet torka. Hänvisa till behållaren lim för torktider.

• Stå pistolen så det vilar på grepp. Satte två naglar genom huvuddelen ovanför varje grepp. Detta kommer att stärka limmet.

• Hammare tre naglar cirka tre fjärdedelar av vägen till kvadratisk form spets "fat". Naglarna ska vara i formen av en triangel med varje punkt ligger halvvägs mellan topp, vänster och höger sida av torget. Dessa naglar kommer att hålla på framsidan av gummiband.

• Limma en enda klädnypa på överst, vänster och höger sida av vapnet nära det bakre greppet. Den baksida änden av kläder stift bör vara mellan 1/2 tum och 1 tum från baksidan av pistolen. Kläder stiften kommer att hålla den baksida änden av gummiband och när du trycker ner på utsidan av kläder stift, öppnas den och agera som utlösare som tillåter dig att skjuta gummibandet. Se behållaren lim för rätt torktid på limmet. När limmet är torrt, är din gummiband pistol redo för handling.