mynewspapers.net

Hur man gör en grusad gångväg

Hur man gör en grusad gångväg


Grus är en av de billigaste landskapsskötsel material kan du skapa en gångväg. Installation av en grus gångväg är relativt enkel och den färdiga produkten är lätt att arbeta med och underhålla. Även nybörjare landscapers bör ha några problem att skapa banor med hjälp av detta material. Grus för gångbanor finns i många färger och texturer, och Lägg till en pricken någon gräsmatta eller blomma trädgård.

Instruktioner

• Markera det område där du vill skapa en gångväg. Med en vass spade, gräva märken i marken för att identifiera hinder på banan.

• Ta bort alla gräs och andra växter från inuti gångvägen med din tidigare dug marginaler som guide. Placera materiellt växten i din skottkärra som du går.

• Om det behövs ta bort jord tills marken av väg är relativt jämn. Rulla skottkärran till en annan plats och dumpa innehållet.

• Installera din gräns eller kantning val längs kanterna på gångvägen. Om du använder stenar eller block, placera dem så nära varandra som möjligt för att förhindra gruset rinner ut.

• Lägga till några av grus till din skottkärra. Rulla skottkärran till området för din gångväg och dumpa innehållet. Fortsätta att lägga grus till vägen tills hela ytan är täckt. Målet för ett konsekvent lager av tre inches av grus. Kratta gruset tills det lägger jämnt på marken.