mynewspapers.net

Hur man gör en grotta Diorama

Hur man gör en grotta Diorama


Ett diorama är en tredimensionell konst där konstnären skapar en skildring av en tema scen. Detta kan vara en full skala (dvs life storlek) representation som en wildlife diorama som inkluderar taxidermied djur i ett museum av naturhistoria eller en liten eller miniatyr version. Studenter kan skapa en miniatyr cave diorama med funktioner som stalagmiter och stalaktiter, med hjälp av en skokartong och grundläggande konstnärsmaterial.

Instruktioner

• Placera en öppen skokartong (med inget lock) på sin sida på längden (horisontellt). Skissa en grotta bakgrund på insidan av lådan, med en blyertspenna. Inkluderar klippformationer och grotta bostad djur som fladdermöss på ryggen och vatten funktioner på botten (golv).

• Måla insidan av rutan med tempera färger och en fine-borst pensel. Skilja mellan specifika klippformationer och geologiska egenskaper genom att blanda färg färger sådana en brun, gul och vit att bilda en mängd nyanser och nyanser.

• Rita minst fem stalagmiter och stalaktiter på bruna och tan konstruktion papper, med en blyertspenna.

• Klipp ut stalagmiter och stalaktiter med sax. Böj tillbaka upp för att skapa en flik som sedan kan limmas på toppen eller botten av skokartongen.

• Forma modelleran till olika stora områden att bilda stenar och stenblock. Limma dessa till botten (golv) av skokartongen.

• DROPP lim konstruktion papper stalaktiter och stalagmiter. Strö glittret över limmet att skapa en kolsyrat vatten effekt.