mynewspapers.net

Hur man gör en grekiska gudinnan Halloween kostym

Hur man gör en grekiska gudinnan Halloween kostym


En kreativ Halloween-kostym som alltid ser bra ut är en grekisk gudinna kostym. Denna dräkt är lätt att göra bäraren får alltid massor av uppmärksamhet och beröm. Du kan göra denna kostym lika sexig som du gillar, eller hålla det ganska blygsam. Det är en bra följeslagare kostym om din betydande andra inte sinne som en grekisk Gud. Om du letar efter en rolig grupp kostym för dig och dina väninnor, du kan klä upp som några av de mer populära grekiska gudinnorna som Afrodite, Demeter, Rhea, Athena, Artemis, Persefone och andra. Här finns instruktioner om hur man gör en grekisk gudinna Halloween kostym.

InstruktionerMäta tyg för att skapa en toga. Du behöver två rektanglar av vitt tyg som är 50 procent större än du är och så länge du är lång. Till exempel, om du är 5-mul-6 och 38 inches runt vid din bredaste punkt, ditt fabric måste vara på 5-mul-6-inches lång och 27-inches bred. Beräkna bredden genom att ta din bredaste mätning, dividera det med två och lägga hälften av detta nummer tillbaka. Om du vill lägga till lila tyg, välja ett tunt tyg som är 3 till 4 varv långa.Montera din toga. Sy två raka linjer, en på varje sida. Lämna en öppning i toppen för ärmhålen och nåla fast axeln. Se bilden för vägbeskrivning om sy togan. Det lila tyget kan vara draperad över axeln, eller du kan fästa den på axlarna när du fäster upp i kostym tillsammans.Gör en krans av din båt lagra vinstockar att placera på ditt huvud. Detta görs genom att göra en cirkel med vinstockar och vävning vinstockar runt det ursprungliga cirklar. Du behöver bara använda ett par fötter vin så att det inte blir alltför skrymmande.

Hur man gör en grekiska gudinnan Halloween kostym


Sätta på din grekiska gudinnan kostym. Om du har pre nålas axlarna, sätta det på som någon vanlig klänning. När du har klänningen på, ta din guld snoddar och vira den runt din torso under brösten, att göra ett "X" framför kroppen och även Linda den runt midjan. Sätta din krans på huvudet och din kostym är komplett.