mynewspapers.net

Hur man gör en gratis elektronisk broschyrBroschyrer finns broschyrer som innehåller information om ditt företag eller ett specifikt ämne. Syftet med en broschyr är att utbilda eller sälja information till läsarna. "En effektiv broschyr tydligt och kortfattat beskriver vad ett företag handlar om och vad den har att erbjuda," påstår den entreprenör webbplatsen. Skapa en gratis elektronisk broschyr på datorn att skära kostnader i samband med utskrift masstillverkning.

Instruktioner

• Ladda ner en gratis ebrochure builder programvara från Internet (se resurser). Var noga med att verifiera utgivaren innan du börjar din nedladdning. Kolla på utgivarens webbplats och kund recensioner, om tillämpligt. Därefter kontrollera programmet kompatibilitet med operativsystemet. Många av de ebrochure program tillgängliga för nedladdning tar upp stora mängder minne på din dator, så att du har utrymme att rymma den nya programmet.

• Öppna ett nytt projekt i din ebrochure builder. Skapa ett omslag som innehåller företagets namn och titeln på din broschyr. Den titel eller rubrik på din broschyr måste vara relevant och engagerande. Enligt entreprenör, rubriken på framsidan av din broschyr bör alltid innehålla de intressen och upplevda problemen i din målgrupp och följas av de lösningar som du kan ge. Om du har bilder, ladda upp varje bild taget till framsidan och ordna om varje bild att passa runt rubriken.

• Ange kortfattad, lätt att läsa texten på sidorna i din ebrochure. Du också får möjlighet här att ladda upp bilder, bilder och logotyper fånga läsarens intresse. Ta bilder av din verksamhet och anställda interagerar med kunder. Använd enkelt språk och korta meningar. Hålla informationen kort tillåter läsarna att granska informationen snabbt.

• Se över din information innan publicera den på webben. Ebrochure publishing programvara tillåter oss att själv publicera dina broschyrer till dina webbplatser utan att vara tekniskt kunniga. Spara dina ebrochure och följ instruktionerna för att ladda upp din broschyr till din webbplats där kunder kan skanna din broschyr sidor i några minuter.