mynewspapers.net

Hur man gör en gratis broschyr onlineEn broschyr är en vikt broschyr som ger information. Broschyren kan tala om ett företag, en händelse eller en historisk tidsperiod. En broschyr ska ha bilder och information, men det bör vara snabb och lätt att läsa, så att människor kan få en uppfattning om vad du vill berätta för dem en liten stund. På bara några minuter kan du göra en gratis broschyr online.

Instruktioner

• Göra broschyrer på min broschyr Maker. Klicka på "Komma igång." Ange vilken broschyr du vill göra, inklusive hur många veck och hur många sidor. När du har klart räkna ut broschyren, kan du klicka på "Ladda upp" för att ladda upp bilder och mönster som du redan har sparat på datorn på webbplatsen. Klicka på delarna av broschyren lägga till text i den.

• Skapa gratis broschyrer på HP kreativ Studio för Business-webbplatsen. Du kan välja från en mängd olika broschyr uppsättningar. De som är fria att säga "fritt". Vissa är bara gratis för HP-användare, och andra är gratis för alla användare. Du kan besluta om en stil och skapa broschyrer att skriva ut. När du klickar på formatmallen i broschyr, hittar du alternativ som att lägga till text och bilder, att göra gränserna och ändra storlek på din broschyr.

• Välj några broschyrer på MyCreativeShop. Klicka på länken "Prova det nu gratis". Läs om det rättegång erbjudandet och klicka på den om du vill utforska vad de erbjuder. När du är klar kan att inrätta din rättegång erbjudande, du ladda upp dina bilder och skapa din gratis broschyr. Andra alternativ är att göra gränserna, välja teckensnitt och titeln storlekar och att lägga till färger och mönster.