mynewspapers.net

Hur man gör en glöd boll från klar plast cups & julgransljus

Hur man gör en glöd boll från klar plast cups & julgransljus


Hem gjorda juldekorationer är pittoreska och lägga charm till din jul hemma. En hemlagad dekoration som fortsätter att vara en favorit bland familjer är glöd bollen. Denna festliga holiday belysning kan skapas med vanliga hushållsartiklar som klädhängare och plastmuggar. Eftersom barn kan också hjälpa till med projektet, kan det vara ett roligt sätt att spendera kvalitetstid tillsammans. När du gör glöd bollen, kan din familj utveckla idéer om hur man anpassa din version av jul glöd bollen.

Instruktioner

• Tryck ett hål i botten av alla 50 koppar med varm lödkolv.

• Dela in kopparna i två grupper om 25. Placera kopparna i en cirkel av 12 koppar och pin dem tillsammans med klädnypor. Detta är bara en tillfällig håll. Sätt i varm lödkolv i kopparna och peta ett hål i sidan mot botten av koppen. Peta ett hål på sidan nära toppar i kopparna. Låt hålet svalna några sekunder och ge det en squeeze med fingrarna. Detta smälter koppar samman och bildar en obligation.

• Placera nio koppar ovanpå det första lagret. Placera kopparna så de är i spåren av det första lagret av koppar. Det kommer att finnas luckor mellan kopparna. Smälta varje kopp vid basen till minst två andra koppar med varm lödkolv.

• Lägga till fyra koppar till toppen av det andra lagret. Placera kopparna i spår. Smälta varje kopp till minst två andra koppar vid basen. Ta bort klädnypor från den första cirkeln. Smälta varje kopp tillsammans vid kanten.

• Anslut din julbelysning att se till att de fungerar. Sätt in lamporna i bollen. Börja med prong slutet av sladden. Infoga två första lökarna i en kopp i på den första cirkeln.

• Fortsätta runt halva bollen att placera två lampor i varje kopp. Resa upp och ner bollen som du går. Låt din sladd att hamna på cup bredvid en som du startade.

• Bygga andra hälften av bollen följande de samma riktningen som den första halvan. Infoga lamporna börjar på den motsatta änden av sladden. Fungera lamporna i ett sicksack mönster och slutet på det första lagret.

• Pin-de två glöd boll halvorna tillsammans med klädnypor. Smälta varje kopp till minst två andra koppar. Detta är mycket viktigt. Vara försiktig med att smälta ljus sladden.

• Bestäm vilken del av bollen du vill vara toppen. Smält ett hål i cup som kommer att vara på topp. Räta upp en tråd klädhängare. Gör en krok på varje ände. Infoga en krok i hålet och hänga bollen av andra kroken.