mynewspapers.net

Hur man gör en gel för att hålla silke blommor i en vas

Hur man gör en gel för att hålla silke blommor i en vas


Silke blommor är en mycket populär metod för heminredning. De ser elegant och realistiska, och är ett kostnadseffektivt substitut för lågsäsong blommor. Kommersiellt är tillgängliga "falska vatten" eller blomsteraffär gel ett epoxiharts, en polymer som tillhör den kemiska gruppen fenol. Denna gel uppsättningar i en behållare som ger intrycket av klart vatten och har blommor silke i position.

Instruktioner

• Välj vasen för ditt blomsterarrangemang. Häll kallt vatten i vasen upp till den nivå som du vill fylla den med gelen. Använd en av mäta cylindrarna för att mäta ut den volymen vatten. Torka vasen och mätcylindern.

• Fylla vasen halvvägs med ren sand eller polystyren bollar. Infoga de silke blommorna för att göra typ av arrangemang du. Anteckna eller rita en enkel skiss av ståndpunkterna som blomma i vasen.

• Ta bort blommorna från vasen. Använd en fuktig trasa för att rengöra stjälkar. Häll ut polystyren bollar eller sand. Tvätta i vasen grundligt i tvålvatten. Se till att det är helt fett och dammfri. Lämna-vas och blommor på ett rent ställe torka.

• Kontrollera att temperaturen i de rum där du kommer att blanda gelen är mellan 18 och 25 grader Celsius (59 till 77 grader Fahrenheit). Kontrollera att epoxy harts och härdare temperaturerna är inom detta spänner. Använd hygrometer kontrollera luftfuktigheten är under 70 procent. Gelen blir kladdig om atmosfären är för fuktigt. Om du inte har tillgång till en hygrometer, lämna detta jobb för en torr, varm dag. Ett garage eller friggebod är det bästa stället för jobbet. Gör inte detta i köket som allmänna matlagning och tvätt verksamhet kan göra stämningen där för fuktigt.

• Täck arbetsytor med tidningen. Använd maskeringstejp för att fästa pappret fast till ytan. Blandande förfarandet kan vara stökigt för en nybörjare och tidningen skyddar arbetsytan från spill. Sätta på skyddshandskar och glasögon.

• Använd de mäta cylindrarna för att mäta exakt lika stora volymer av bas och härdare så att deras sammanlagda volym motsvarar volymen av gel du planerar för vasen. Som ett exempel, kan detta vara 100 milliliter av harts och härdare 100 ml. Häll härdaren först i mixerskålen. Lägg till kådan försiktigt härdaren. Rör blandningen tills alla streck och grumlighet i blandningen har försvunnit. Överför blandningen till vasen och fortsätt omrörningen. Fortsätt blanda tills gelen är helt klart och inga luftbubblor är fångade.

• Sätt in de silke blommorna i gelen enligt din planerade arrangemang. Wire blommorna ihop så att de stannar på plats inte och flop över sidorna av vasen som blandningen härdar. Lämna-vas och blommor stå på plats vid temperaturen spänner i steg 4 i 24 till 48 timmar. Efter 48 timmar, bör gelen har satt fast. Ta bort trådarna lämnar det blommiga arrangemanget i position.