mynewspapers.net

Hur man gör en gas powered scooter snabbare

Hur man gör en gas powered scooter snabbare


Att göra en gasdrivna skoter snabbare innebär underhåll eller installation av eftermarknaden scooter funktioner. Beroende på hur mycket du vill spendera på förbättra din skoter hastighet, kan du välja att antingen eliminera faktorer som långsam din skoter eller lägga till faktorer som gör det gå snabbare.

Instruktioner

• Kontrollera innehållet i bensintanken. Se till att din scooter är fylld med ordentlig bensin eller bensin till oljeblandning. Medan de flesta skotrar kan nu köras på högre oktan bränsle, kräver vissa fortfarande en gas/olja combo, som äldre gräsklippare. Om du är osäker på vad bränsle är för närvarande i din tank, överväga häverteffekt ut tanken och ersätta den med manuell-rekommenderade bränslet samt en specialitet bränslesystem rensningen produkten. Dessa produkter finns i en mängd olika formler beroende på bensin eller bensin-till-olja blandningen i din specifika tank och finns på din lokala Biltema.

• Fyll dina däck till rätt nivå enligt instruktionsboken, särskilt den bakre däcket. En underinflated bakdäck innebär mer av gummit i däcket möter vägen, orsakar en ökning i friktion som kommer att hindra din scooter från påskynda och bibehålla sin rätt hastighet. Ett underinflated däck kan även orsaka däcket att glida från fälgen medan du kör, vilket kan resultera i skador till din scooter eller skada dig.

• Göra ändringar av mekaniken i din skoter motor som tar bort avgassystemet helt eller ta ut begränsar brickan ligger på främre remskivan för din skoter variatorn system.

• Lägg till en vindruta på framsidan av din scooter. En ny windshield eliminerar dra orsakas av din kropp när du kör. En ny vindruta levereras med monteringsanvisning som kommer direkt du tar bort fronten, plast paneler av din styret och tillmäter de hål som tidigare brukade hålla den främre paneler vindrutan.

• Byta ut din nuvarande avgassystem med en nyare modell avgassystem. Ett nytt avgassystem kan ångor som kan kväva motorns bränslen process för att fly systemet snabbare. Ett nytt avgassystem kommer med monteringsanvisning hänvisar dig att ta bort de fyra till sex bultar som håller din ljuddämpare till avgasröret och sedan bifoga den nya ljuddämpare med dessa gamla hål.