mynewspapers.net

Hur man gör en gås grop

Hur man gör en gås grop


Är du en gås jägare? Spendera tid i naturen njuta av din favorit sport kommer att bli roligare om du tar tid att bygga upp ett skydd att gömma sig i medan du väntar på gäss ska komma till dig. Fokusera på ett område där gäss är kända för att ofta och bygga din gås grop eller gås blinda att smälta in i det området. Använd naturliga gräs, cornstalks och höbalar för att dölja lätt i naturen. Du kan använda samma steg för att göra en anka blind eller anka grop.

Instruktioner

• Skärpa ena änden av fyra trästolpar som är mellan 6 och 8 fot lång eller köpa presharpened polacker för att vara drivande i marken.

• Skär tre längder av tråd från rulle hönsnät så de är 12 inches kortare än trästolpar.

• Separera de två främre stolpar 6 till 8 fot isär och sätta tillbaka två poler 4 till 6 fot bakom ryggen polackerna. Placera stolpar upprätt och hammare dem i marken upp till 12 inches.

• Rulla tråd ut platt och vira den runt polerna. Spika hönsnät till polackerna.

• Lägga till täcka materialet till skärmen. Täcka så mycket av skärmen som möjligt med majs stjälkar, bambu och lång vass eller gräs. Matcha din täcka materialet så nära som möjligt till området där du har installerat den blinda eller grop. Skär materialet i bitar med en kniv, mattan kniv eller rakblad och väva så mycket av materialet in i skärmen som möjligt. Knyt bambu och höga vassen till binda med rep som smälter in i täcka materialet.

• Gräva diken i gräset bakom skärmen med en spade att ställa in höbalar. Sitt på dessa höbalar medan du väntar på gässen att flyga över huvudet.